суббота, 3 марта 2018 г.

3 березня - Всесвітній день письменника

Картинки по запросу 3 березня всесвітній день письменника
   Письменник - професія, якій навчаються і яку опановують все життя. Хтось з раннього дитинства мріє викладати свої думки на папері, деякі стають майстрами пера в зрілості і старості.  Ніяких певних правил не існує. Письменники - люди, які хочуть і вміють говорити зі світом за допомогою художнього слова. Професіонали своєї справи мають власний день, в який отримують привітання -  3 березня. Це свято об'єднало безліч людей, що займаються письменством.  День письменника стали відзначати всі літератори, нарисовці, романісти, сатирики, поети, драматурги. 

      Неможливо уявити собі сучасне життя без літератури. Навіть ті, для кого читання не є улюбленим дозвіллям, стикаються з літературними творами, адже сценарій до фільму, стаття в журналі або газеті – це теж праця письменника.Святу виповниться лише 32 роки, його початок було покладено на 48 конгресі Міжнародного ПЕН-клубу в 1986році.
   Всі ми повинні бути вдячні письменникам, які пройшли за нашого життя, сформували свідомість і виховали почуття прекрасного на прикладах своїх героїв. 

    

 Письменник — це не той, хто багато пише,
це той , кого багато читають.
                                                                                        Михайло Генин

Комментариев нет:

Отправить комментарий